torsdag 31. mars 2011

Vi tar'n - Scrappehuset!

Da har jeg nok en gang funnet en utfordring i bloglandia. Denne gangen er det Scrappehuset sin utfordring vi tar'n. Den går ut på at vi skal inspireres av en Lo de har funnet som er laget av Ania-Maria. Jeg ble inspirert av fargene og sømmen hun hadde brukt. Har brukt blomster og pebbles fra Prima, fuglebur fra K & C company, punch fra Martha Stewart, gasbind fra apoteket (finner ikke osteklut noe sted, så da får gasbind gjøre nytten :-) ) glimmermist har jeg også fått klæsja på her. Til helgen skal jeg til Ålesund sammen med noen herlige snupper. Da skal det scrappes fra morgen til kveld - 3 dager til ende sammen med nesten 90 andre scrappegærne damer! Åååå som vi gleder oss!! Håper alle andre får en like kjekk helg som oss (selv om jeg tviler på det :-) )

mandag 28. mars 2011

Utfordring fra Scrappekammeret!

Scrappekammeret har en herlig utfordring på gang som heter kammerpikenes lift. Den går ut på å finne noe i en av kammerpikenes blogg som du skal lifte. Var mye lekkert i de bloggene, ikke lett å bestemme seg. Men til slutt falt valget på en layout i bloggen til Anette. Veldig artig med slike utfordringer for tiden synes jeg :-)



Kjenner at jeg er veldig klar for at sommer og varme skal komme nå ja :-)

lørdag 26. mars 2011

Skissedillaskisse #104


Jentene i Skissedilla har gjort det igjen! De har laget nok en lekker skisse - og den måtte jeg bare lage en Lo av :-) Scrappet et gammelt bilde av mamma og mine to eldste. Har kun brukt produkter fra Prima her, men det er vel ingen bombe :-) ...eller - rubonsen er fra MF, og overlay fra Hambley :-)

Ha en fortryllende aften - og håper at Norge vinner i kveld!


tirsdag 22. mars 2011

Minialbum fra Paris!

I høstferien tok jeg med meg mine to døtre og søsteren min og dro til Paris. Vi hadde et tett program og fikk med oss mye av det byen hadde å by på. Vi fikk oppleve og lære mye. En kjekk tur. Tok masse bilder, jeg har greid å plukke ut noen av de og har laget et minialbum med minner derfra :-)


Blir et lite bilderas av de forskjellige sidene. Jeg greier ikke å ramse opp alt som er brukt, men mye er dill som jeg har funnet liggende på pulten min. Men selvsagt også noe som er Paris relatert :-)












Ha en fortryllende kveld alle sammen!

lørdag 19. mars 2011

Nydelig

Har scrappet et gammelt bilde av midterste barnet mitt. Så rart å se at hun har vært så lita og søt :-) Tida går jammen med fort. Søt er hun enda, men er i full fart inn i fjortisalderen... Med alt det medfører :-)

Har brukt veldig mye fra Prima her. overlay fra Hambley, brukt dies fra Magnolia til å lage gjerdet,rubons fra Melissa Frances. Denne var det herlig å jobbe med. Ble helt oppslukt i produktene og alt jeg hadde rundt som jeg hadde lyst til å bruke. Kjenner det klør i fingrene bare jeg tenker på det - hehe :-)


Dere får ha en fiin lørdagskveld. Min skal tilbringes i sofaen med strikking!!

torsdag 17. mars 2011

Invitasjonene til konfirmasjonen er i boks!

I år er jeg så heldig at jeg har konfirmant :-) Synes tida har gått fryktelig fort! Hovedpersonen selv bestemte seg for at hun ville ha babybilde på invitasjonen. Og det skulle gå i dusrosa fikk jeg beskjed om, så da var det bare å gjøre som jeg fikk "ordre" om.


Fant inspirasjon i Ett trykk. Et skjønt kort som er "hengslet" sammen med ringer. Brukte Spellbinder dies for å stanse ut alle papirene. Bazill er brukt som bakgrunn, bølgepapp som mellomlag og et rosa ark fra en produsent jeg ikke husker. Alt er svertet på kantene. Swirlene er stanset ut med dies fra Tim Holtz på grungepaper. Malte swirlene hvite og hadde på glitterlim. Blingswirl fra Prima og selvfølgelig blomster fra Prima.
Inni her kommer teksten på invitasjonen.

Konfirmanten selv var veldig fornøyd med invitasjonene sine :-) Heldigvis, for tror ikke jeg hadde kommet til å ha endret på de. Synes selv at de ikke ble så verst.

Og så måtte jeg selvfølgelig lage bordkort i samme stil. Har planer om å ha dette gjennomført i samme stil fra ende til annen :-) Gleder oss til konfirmasjon i mai!

onsdag 16. mars 2011

Skissedilla #103 Hemmeligheten


Dette ble mitt bidrag til ukas skissedille. Brukt stempel fra StampersHeaven, filmstripe fra Tim Holtz, rubons fra MF og Fancy Pants, punchet hele kanten rundt kraft kartongen og så har jeg brukt symaskina litt her og der :-)

Ha en fortryllende aften :-)

torsdag 10. mars 2011

Mammas lille hjerteknuser

Et herlig sommerbilde av godingen min :-) Gleder meg virkelig til sommeren nå kjenner jeg!

Papirer fra Basic Grey, alfabet fra American Craft og noen skjønne monstre som jeg ikke husker hvor kommer fra. En veldig isipisi Lo, men syntes ikke denne skulle ha noe mer :-)

Monstrene er bare superskjønne synes jeg :-)

Ha en fin kveld alle sammen!!

lørdag 5. mars 2011

Sweetheart

Scrappet enda et gammelt bilde av eldstejenta igjen :-) Gammelt bilde fra da vi stakk innom Arendal en sommer vi var på biltur.
Igjen er det Prima som er hovedprodusenten her :-) De lager bare sååå fantastiske produkter. Papir, blomster, pebbles, perleswirl kommer fra Prima. Litt andre blomster her også som jeg ikke husker hvor de kommer fra, charms og et bånd jeg hadde liggende. Og et ark fra Tim Holtz.






torsdag 3. mars 2011

Brillefin

Her har jeg scrappet et gammelt bilde av eldstejenta. Hun prøver på seg hjelm og vernebriller. Rart å se henne så lita igjen, snufs som tiden går :-)
Papirer er fra Basic Grey, nyyydelig portstempel og lyktestolpestempel fra Stampersheaven, Overlay fra KC company, masse nydelige blomster fra Prima selvfølgelig, og litt blonder, charms, perleswirl, glitterlim og litt andre godsaker :-)


Ha en fin kveld!

tirsdag 1. mars 2011

Bursdagskort.

Prøvde meg på en ny bretteteknikk jeg plukket opp fra Ett trykk og noen andre som laget det da vi var på treff i januar. Faktisk ganske enkelt, men allikevel litt annerledes :-)

Har hovedsaklig brukt papirer fra Prima's serie Jack and Jill, klipt ut skyer i bazill, dekorert med bånd, litt glossy accent og glitterlim. Fuglen er stanset ut i grungepaper fra Tim Holtz. Veldig fort gjort, men synes det ble litt søtt allikevel.
Håper mottakeren ble fornøyd :-)

Ha en fin kveld alle sammen!!